Chirurgie Oro-Dentară

Este necesar să ți se efectueze un tratament de chirurgie oro-dentară?

Filodent vă pune la dispoziție tratamente stomatologice chirurgicale lipsite de dureri! Datorită progreselor din medicina dentară, poți beneficia acum de confortul unor intervenții blânde, sub anestezie, astfel încât fiecare manoperă să decurgă în condiții de siguranță, atât pentru pacient, cât și pentru medicul chirurg.

Când este necesar un tratament chirugical oro-dentar?

Atunci când sănătatea orală este redobândită prin intermediul acestor tehnici chirurgicale, iar problemele Dumneavoastră sunt rezolvabile, specialiștii noștri apelează, în cadrul clinicii noastre, la proceduri precum adiții osoase și inserare de implanturi, sinus lifting, rezecții apicale, extracții ale molarilor de minte incluși în os sau subgingival (odontectomii), regenerări gingivale, decapușonări ale molarilor aflați în erupție etc.

Regenerarea țesuturilor în urma acestor manopere chirugicale este  promovată prin intermediul utilizării tehnicii PRF, ceea ce înseamnă accelerarea și regenerarea vindecării țesuturilor, utilizând celule proprii ale pacientului, prin recoltare sangvină. Astfel se reduce timpul de vindecare, cu beneficii suplimentare aferente.

De asemenea, proceduri laser de biostimulare sunt utilizate în tandem cu cele chirugicale, în vederea obținerii unui disconfort postoperator cât mai redus,  stimuland în același timp vindecarea. Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC™ X ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE® care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un “downtime” pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv. EPIC™ X introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, 10μs (zece milionimi de secunda), rezultand printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur si vindecare mai rapida.

Întrebări și răspunsuri privind chirurgia oro-dentară

Vă rugăm trimiteți întrebările dumneavoastră prin intermediul formularului de contact

Cere O Programare