Implantologie

Echipa Filodent oferă soluția restaurării eficiente și fiabile a dinților dumneavoastră pierduți.

Atunci când lipsa unuia sau a mai multor dinți este soluționată prin tratament implantar, obținem, prin intermediul acestor rădăcini de substituție tip șurub inserate în os și a bontului protetic acoperit de către o coroană dentară, o restaurare cât mai apropiată de situația unor dinți naturali, lucru care nu poate fi îndeplinit de niciun alt tip de lucrare protetică fixă sau proteză mobilă. Apare astfel confortul unor lucrări stabile, estetice, care nu poate fi obținut prin alte mijloace de protezare tradițională.

În funcție de numărul de dinți restanți și sănătatea acestora, calitatea și cantitatea osului prezent, a gingiei înconjurătoare, tipul implantului, maxilarul la nivelul căruia se aplică, planul viitoarei lucrări protetice care va substitui partea coroanei dentare, tratamentele sistemice urmate, echipa noastră de specialitate va stabili modul de abordare și complexitatea planului de tratament implantar pentru fiecare caz în parte.

În urma unui control clinic si paraclinic în detaliu, veți primi detalii și răspunsuri privind tratamentul implantar personalizat, perfect potrivit nevoilor dumneavoastră.

În conformitate cu ceea ce vă doriți, împreună vom acționa spre confortul dumneavostră, atât în cadrul terapiei propriu-zise de inserare a implanturilor, prin sedare astfel încât desfășurarea manoperelor să fie cât mai bine tolerată de către dumneavoastră, cât și ulterior, prin ședințe de control, biostimulare laser pentru obțierea unei vindecări mai rapide și reducerea disconfortului postoperator.

Astfel asigurăm o masticație eficientă, cu o digestie corespunzătoare, restaurăm cât mai aproape de situația naturală atât funcția dinților cât și frumusețea acestora.

Aceste rezultate benefice pot fi păstrate timp îndelungat prin igienă dento-gingivală specifică realizată de către toți pacienții care urmează acest tip de terapie, pentru care veți primi indicații specifice, atât în etapa inițială, cât și în cadrul controalelor necesare de mentenanță, la 6 luni, când sunt realizate servicii profesionale de igienizare, cu instrumentar adecvat implantelor dentare.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă stăm la dispoziție pentru întrebări suplimentare, adresate cazului dumneavoastră!

Întrebări și răspunsuri privind Implantologia

Vă rugăm trimiteți întrebările dumneavoastră prin intermediul formularului de contact

Cere O Programare