Tratamente Laser

Tratamente Laser

Tratamente Laser

Gingivectomie cu laserul stomatologic Epic by Biolase.

Terapie parodontala cu laserul stomatologic dioda Epic by Biolase.

EPIC™ X, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv “Terapia Durerii”.

Singurul laser cu lungime de unda de 940nm!

– EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie.
– Cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda
– Taie tesuturile moi eficient si fara necroza!

Versatil

EPIC™ X este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.

Varfuri Autoclavabile

Generatiile anterioare de lasere dioda  se bazau pe “despicarea si separarea” fibrei  inainte de fiecare utilizare. BIOLASE® a fost prima companie care a oferit varfuri „Ready to Start” pentru laserele cu dioda – si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului EPIC™ X.

Sistemul foloseste o gama de 15 varfuri flexibile pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale si endodontice.

EPIC™ X – Putere

Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC™ X duce confortul pacientului si modurile de ComfortPulse la un nou nivel.

De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata.

EPIC™ X – Chirurgia tesuturilor moi

EPIC™ X ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipurile de tesut. Cu o lungime de unda exclusiva pentru dioda, EPIC™ X taie  tesuturile moi curat, cu  hemostaza si confort ridicat pentru pacient. Profitati si de alte proprietati ale EPIC™ X-ului, cum ar fi indepartarea de leziuni (ulcere aftoase, leziuni herpetice), precum si efectuarea “terapiei de buzunar”, folosind tips-urile autoclavabile “Perio”.

Albirea dintilor cu EPIC™ X

EPIC™ X este  solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Studiile au aratat ca albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC™ X, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!

Astfel, impreuna cu kiturile de albire LaserGel20 disponibile in cinci pachete, se genereaza un tratament de incredere, la preturi accesibile, ce dovedesc rentabilitatea EPIC™ X-ului.

Terapia durerii – EXCLUSIV!

EPIC™ X are aprobarea  FDA – SUA pentru Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda.

Folosind  piesa de mana Deep Tissue – DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, dispuneti de caracteristicile EPIC™ X-ului pentru eliminarea  temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

EPIC™ X – Confortul pacientului

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC™ X ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE® care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un “downtime” pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv.

EPIC™ X introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, 10μs (zece milionimi de secunda), rezultand printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur si vindecare mai rapida.

EPIC™ X – Confortul pacientului este si confortul dvs.

  Operațiune Laser dioda Epic Indicație
1. Gingivectomie / Gingivoplastie Reducerea dimensiunii/ hipertrofiei gingivale, vestibuloplastie
2. Evictiune gingivala Retracție gingivală pentru amprentare
3. Chiuretaj Chiuretaj țesut
4. Excizie Îndepartarea fibroamelor, excizia si incizia biopsie, incizie si excizie gingivala, operculectomie, papiloame orale, incizia si drenajul abcesulor
5. Frenectomie / Frenotomie Frenectomie / Frenotomie
6. Descoperire de implant Descoperire de implant
7. Pungi parodontale Debridare sulculara (îndepărtarea țesutului moale infectat, inflamat si necrozat din pungile parodontale- unde este cazul, imbunătațirea indexului de sângerare, reducerea pungilor parodondale, creșterea atașamentului si scăderea mobilitații dintelui)
8. Pulpotomie pulpotomie, pulpotomie ca adjuvant in tratamentul de canal
9. Alungirea coronara Elongarea coronară a dintelui
10. Pungi infectate Indepărtarea laser a țesutului moale infectat, inflamat si necrozat din pungile periodontale
11. Endodontie Pulpotomie, pulpotomie ca adjuvant in tratamentul de canal, decontaminare
12. Hemostaza Hemostaza
13. Ulcer aftos Tratamentul ulcerului herpetic si aftos al mucoasei orale, leucoplazia
14. Decapusonare Expunerea dinților neerupti

Întrebări și răspunsuri privind tratamentele cu laser

Vă rugăm trimiteți întrebările dumneavoastră prin intermediul formularului de contact

Cere O Programare