Termeni Si Conditii

  1. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos. SC Periodontal SRL își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Indiferent de înștiințările prealabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul Dvs asupra acestor modificări.
  2. Informațiile furnizate de Dvs. trebuie sa fie corecte. Optând pentru abonarea la newsletter, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a vă contacta.
  3. Termenele si condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. filodent.ro poate conține link-uri spre alte website-uri,care nu sunt proprietatea acestui website. www.filodent.ro nu îsi asuma responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.
  4. Accesul pe acest site se face gratuit. Periodontal SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul filodent.ro si nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde, de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al Periodontal SRL. Informațiile conținute în site sunt proprietatea Periodontal SRL, a colaboratorilor sau clienților acesteia, nu pot fi prelucrate, preluate, modificate, fără acordul prealabil al proprietarului. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. Scopul webite-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. www.filodent.ro este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor săi.
  5. Toate datele, informațiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar,continute in site-ul filodent.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia. Astfel de informații nu constituie o ofertă de vânzare, nu reprezintă consultanță pentru investiții sau recomandarea pentru participarea la tranzacții de orice natura. Periodontal SRL isi rezervă dreptul de a adăuga, modifica sau retrage oricând informații din acest site. Deși Periodontal SRL depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informații exacte și actuale, aceasta nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informațiile continute de site-ul www.filodent.ro.
  6. Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Periodontal SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Prin Termeni si Condiții, utilizatorii sunt informați că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de catre Periodontal SRL a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare a bunurilor de servicii, a serviciilor de reclamă, marketing si publicitate statistică. Datele personale sunt furnizate de către utilizatori în momentul abonării la newsletter, în momentul solicitării unei programări online. Colectarea acestor date se face exclusiv în scopul de a răspunde cerințelor clienților Periodontal SRL și de a ține o evidență asupra utilizării siteului filodent.ro. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justitiei. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii pot folosi link-ul https://www.filodent.ro/unsubscribe
  7. Filodent.ro se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștintă și sunteți de acord cu termenele si condițiile prezentate in aceasta pagina.

Cere o programare